Ga naar: Tekst | Navigatie

Over VisitStrandja


Met ons advies willen we er voor zorgen dat iedereen die Strandja wil ontdekken een comfortabele en leuke vakantie heeft!

We hebben veel tijd geïnvesteerd in het verkennen van elke hoek en elk paadje in dit speciale gebied, en contacten gelegd met de lokale mensen die de leukste accommodatie, excursies en speciale lokale producten aanbieden.

We hebben de vele verhalen en legendes gehoord, en de vele bospaden opgezocht die ooit de enige connectie waren tussen de Strandja dorpjes.

Met al deze informatie hebben we een informatie pakket en wandelbeschrijvingen ontwikkeld die je naar Strandja’s meest indrukwekkende landschappen en bezienswaardigheden zullen brengen.

Door goed advies te geven willen we Strandja toegankelijk maken voor iedereen die geinteresseerd is in een natuur, cultuur of wandelvakantie naar een bijzondere en nieuwe bestemming in Bulgarije

.

Op onze pagina over Duurzaam toerisme Strandja kun je meer lezen over de keuzes die we maken om te zorgen dat je vakantie helpt Strandja Natuur Park te beschermen.

...

De wereld is als een boek. En wie niet reist leest slechts één bladzijde - St. Augustine