Ga naar: Tekst | Navigatie

Bezoek ook andere delen van Bulgarije


We kunnen je ook helpen andere delen van Bulgarije te bezoeken. Veel van onze gasten bezoeken ook gebieden zoals de Rhodopen en Madzharovo dat beroemd is om zijn gieren en bezoekers centrum. Of ze kiezen voor een reis door heel Bulgarije, en bezoeken bijvoorbeeld Plovdiv, het Rila Klooster, Melnik en de omgeving van Veliko Turnovo die ook veel te bieden heeft.

Een programma gebaseerd op je interesses en wensen


We helpen je graag met het organiseren van je reis door Bulgarije. Neem simpelweg contact met ons op met je reisdata en je ideeën. Je hebt waarschijnlijk al naar wat reisgidsen gekeken en informatie verzameld op het internet van mooie te bezoeken plekken in Bulgarije. We verkennen je wensen en ideeën en zorgen ervoor dat je het meeste haalt uit je tijd in Bulgarije door een reisprogramma samen te stellen wat haalbaar en interessant is. Natuurlijk zorgen we ervoor dat je in fijne, goede kwaliteit accommodatie verblijft, en kunnen we autohuur organiseren vanaf elk vliegveld in Bulgarije.

Als je van onze hulp gebruik maakt betaal je lokale prijzen voor de accommodatie, een prachtig geregelde maar goedkope vakantie!

We kunnen ook een op maat gemaakt pakket met kaarten van de gebieden die je wilt bezoeken naar je versturen, en cultuur, natuur en vogel excursies met lokale gidsen voor je organiseren.

Neem contact met ons op voor hulp en advies


Gebruik het formulier hieronder om ons op de hoogte te stellen van je reis data en ideeën, en meer informatie aan te vragen over de service die we bieden. We kijken er naar uit om van je te horen!

Contact formulier

Je gegevens
  1. Bericht:

uitzicht op Tsarevets fort in Veliko Turnovo, Bulgarije Uitzicht over de Arda rivier bij Madzharovo in de Rhodopes. Uitzicht op traditioneel huis in Etar architectuur en etnografisch museum. uitzicht op diepe kloof van de Negovanka rivier bij Emen.

...

De wereld is als een boek. En wie niet reist leest slechts één bladzijde - St. Augustine