Ga naar: Tekst | Navigatie

Vluchten naar Bulgarije


Het is mogelijk om met het openbaar vervoer naar Strandja te reizen, maar de meeste bezoekers vliegen direct naar Burgas aan de kust.

Op deze pagina vind je informatie over directe vluchten vanuit diverse Europese landen naar vliegveld Burgas in Bulgarije.

Maar er zijn ook twee andere mogelijkheden; je vakantie naar Strandja combineren met een bezoek aan de hoofdstad Sofia of de eeuwenoude stad en cultuur centrum Istanbul.

Naar Burgas vliegen


Hieronder vind je een lijst met Europese landen met informatie over vluchten naar Burgas. Dit is geen volledige opsomming van alle mogelijkheden, maar informatie om je op weg te helpen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, we helpen je natuurlijk graag verder!


Dutch flag Nederland


  • Vanaf mid Mei, vluchten vanaf Amsterdam met Transavia en TUI vliegtickets.
  • Ook mogelijk; het hele jaar vluchten vanaf Eindhoven naar Sofia met Wizzair.
  • Vanaf begin Mei vanaf Brussel met Jetairfly.
  • Nog een mogelijkheid; Vluchten vanaf Düsseldorf met Tuifly.

Belgische vlag België


  • Vanaf begin Mei, vluchten vanaf Brussel met Jetairfly.

Duitsland flag Duitsland


  • Vanaf mid Mei, charter vluchten vanaf diverse vliegvelden (bijvoorbeeld vanaf Düsseldorf, Hanover, Frankfurt, Leipzig, Stuttgart, München). Vluchten vanaf Duitse vliegvelden kunnen bijvoorbeeld geboekt worden via Tuifly.

Groot Brittanië flag Groot Brittanië


  • Het hele jaar directe vluchten van London Luton naar Burgas door Wizzair.
  • Vanaf mid Mei, vluchten vanaf diverse Britse vliegvelden (Manchester, London Gatwick, Birmingham, Glasgow) door Thomas Cook.
  • Vanaf eind Mei, vluchten vanaf diverse vliegvelden (East Midlands, Doncaster, Manchester, Newcastle, London Gatwick) door Thomson Airways.

Norwegian flag Noorwegen


Zie ook onze pagina over vakanties naar Strandja Natuur Park in het Noors

  • Vanaf begin April zijn er vluchten vanaf Oslo naar Burgas met Norwegian.

Andere landen

Neem contact met ons op voor informatie over vluchten naar Bulgarije vanuit anderen landen.

Naar Sofia vliegen


Een vlucht naar Sofia, de hoofdstad van Bulgarije, is natuurlijk ook mogelijk. De tickets zijn vaak relatief goedkoop, en je kunt een paar dagen in Sofia doorbrengen als een extra-tje aan je vakantie. Sofia heeft een bruisend centrum met interessante gebouwen, kerken en musea. We kunnen je advies geven over accommodatie in Sofia, en de reis vanaf Sofia naar Burgas, die per trein, bus of binnelandse vlucht mogelijk is.

Neem contact met ons op voor advies over reizen naar en vanaf Sofia, wij helpen je graag verder!

Naar Istanbul vliegen


Strandja ligt aan de Turks-Bulgaarse grens, en de metropool Istanbul, Turkije's culturele centrum, ligt maar 300 km bij Strandja vandaan. Er gaan dagelijks bussen van Istanbul naar Burgas, dus het is heel goed mogelijk om naar Istanbul te vliegen, daar een paar dagen door te brengen, en vervolgens naar Strandja te gaan voor een ontspannen vakantie in de natuur en aan de Zwarte Zee kust.

Er zijn veel vluchten naar Istanbul vanuit bijna alle grote Europese steden en deze kunnen gevonden worden met websites voor het zoeken en boeken van vliegtickets.

Openbaar vervoer


De website van Seat61 en Eurolines geven meer informatie over de mogelijkheden om met het openbaar vervoer naar Strandja te reizen.

Klimaat neutraal vliegen


Als je de CO2 uitstoot van je vliegreis wilt compenseren, dan raden we Atmosfair van harte aan. Op onze pagina over duurzaam reizen vind je meer informatie.

Een witte ooievaar op weg naar Bulgarije ;)

...

De wereld is als een boek. En wie niet reist leest slechts één bladzijde - St. Augustine